2013. január 28.

Öt csillag, nulla ágy, végtelen sárm

Elismerjük, az isztambuli viharos-jégesős időjárás mindent megtett, mi mégis megérkeztünk. Tanúsíthatjuk, hogy a fáradtság tünetei egy bizonyos ponton bizony a részegségéhez közelítenek. Ezt persze nem konkretizálnánk Maradjunk annyiban, hogy az ifjú debaterek kellemes stand-up comedyt vezettek elő az éjszaka közepén az epikus partibuszon. (We're on a boat! Janem.)

Szóval éjféltájt el is érkeztünk szolid bauhaus (!) szállónkba, ahol vannak medencék, paloták, törökök, öt csillag, és legfőképp: MACSKÁK. (Komolyan. Mindenhol. Macskák.) Egy dolog nem volt csupán, egészen konkrétan fekvőhely Eszter számára. (Status update: vett fogkefét!) Néhány összeomlással később azonban "maj frind vil téker ófit' - mondta a portás, s így is lett. (Háromnegyed órával, és az ismeretlen ázsiai, jet-lagből kifolyólag mélyen alvó szobatársak felébresztésével később. Keltett már titeket angolul nem beszélő török férfi hajnali egykor? Nem? Ajánljuk.)

Közben érkezett a panasz, hogy túlzott tempóval száguldunk előre a történtekben. De sajnos időnk véges, az internetkapcsolat méginkább (említettem már, hogy öt a csillag?), így bizonyos epizódokat tisztelt olvasóink fantáziájára bízunk. Némi vizuális segédlet kíséretében, persze, vagyis ajánljuk szeretettel a "Magyar Darth Vader a repülőtéren", illetve a "Napszemüveg, fogkefe, pénz és sárm" c. képeinket.



Hamarosan kezdődik egy friendly debate kedvenc creepy hajú coachunkkal (Dzsordzsmatrai, ez neked inside joke aki kitalálja ki ez, kap csokit!), és az általa támogatott helybéli lágyszívű csapattal.

Szóval úgy hisszük, távozunk, este igyekszünk update-tel szolgálni az:
- egész napos bíróképzésről
- a tengerpartról (vegyük észre (!), hogy a fenti két esemény kizárta egymást!!!)
- a wellnessről (vegyük észre ugyanezt)
- a spektakuláris nyitó ünnepségről
- meg ami még eszünkbe jut
(- meg ami nem)

A játékos kedvűek továbbá kitalálhatják jelen sorok szerzőjének személyazonosságát, nyereményük: EGY MACSKA lesz.

4 megjegyzés:

  1. Az update-eket torkomban dobogó szívvel várom, addig is, játékos kedvemet kifejezésre juttatván, Esztert jelölném meg -na nem creepy hajú coach-nak, hanem- mint a fentebbi cikk szerzőjét. (Mikre nem képes az ember egy CICAAA-ért...);) /Fanni (bájos képzavar:) tollából/

    VálaszTörlés
  2. Én is Eszterre tippelek. Itt egy-két cicus tőlem is:
    http://www.youtube.com/watch?v=rApZXjTbLoY
    http://www.youtube.com/watch?v=TwG54xiUtvo
    http://www.youtube.com/watch?v=wZZ7oFKsKzY
    Sok sikert es majd gyertek viberre :)
    Puszi, meg sok ferfias kezfogas, Dzsrodzsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jah és fáj a szívem hogy nem lehetek ott! De bepotoljuk!

      Törlés
  3. Remek, epikumokban gazdag iras, varom a folytatast. Eszter: vegyuk eszre, hogy tul sok Variant olvastal. Sok sikert a csapatnak! d.

    VálaszTörlés